“Elsker du at lave mad, og vil du lære noget om sundhed, så kom og vær en del af et travlt køkken og en velbesøgt café”

Vi sørger for glade gæster og sunde, veltillavede retter til interne og eksterne gæster. Vi er stolte over de produkter, vi laver, og vi synes om at give god service, så vi får glade og tilfredse gæster. Vi styrer køkkenet og Caféen, og vi er en aktiv linje med deadlines i forhold til produkter og opgaver. Det er også en linje, hvor din indsats gør en forskel og får en umiddelbar respons fra gæsterne.

Du vil komme til at arbejde både selvstændigt og i grupper, og du vil komme gennem alle faser, der hører med til at drive et køkken fra planlægning over indkøb og fremstilling til rengøring og evaluering.

Du vil få erfaring, så du kan varetage et arbejde på en Café og du vil kunne blive en god “barista” (kaffebrygger).
Du kommer ligeledes i berøring med tjeneropgaver såsom servering, opdækning, service, gæstekontakt og kassebetjening.

Undervisningen foregår med daglig produktion, praktik, ekskursioner, virksomhedsbesøg, selskaber i og ud af huset. I undervisningen lægges vægt på samarbejde, ansvar og personlig udvikling.


På Cafélinien lærer du om:

  • At lave kaffe som en ægte barista
  • Grundlæggende køkken- og tjenerfærdigheder
  • Råvarekendskab og indkøb
  • Drift og vedligeholdelse
  • Tilberedelsesmetoder
  • Egenkontrol & hygiejne
  • Sund mad, anretning og servering
  • Værktøjskendskab og sikkerhed
  • Service
  • At følge en opskrift samt omregne den til mange personer

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt