Medie


Vil du arbejde med foto, web og grafisk design? Vær en del af det kreative team, der udvikler nye idéer, layouter, fotograferer og billedbehandler. Vi er først og fremmest skolens inhouse reklamebureau og står for al digital og trykt materiale til skolen og dens faglinjer samt kunder i byen.

FOTOGRAFERING & UDSTILLINGER
Du lærer at bruge et digitalt kamera, at fotografere i forskellige vinkler og billedudsnit og hvordan du forbedrer en billede eller leger med effekter i Photoshop. Vi tager på fotoshoots og fotograferer til konkrete kundeopgaver, events eller laver vores egne fotoudstillinger i skolens offentlige Café Bataillionen. Vi deltager i Produktionsskolernes film- og fotokonkurrence  Zoom Festival. 

FILM
Som en mindre produktion laver vi video og korte værkstedsfilm. Vi ideudvikler, laver storyboards finder locations, filmer og klipper til sidst i Windows Movie Maker eller Sony Vegas.

PLAKATER, GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATIONER
Dine kreative evner og gode sans for det visuelle udtryk får frit spil hos Medie. Du kan designe logos, flyers, plakater… ja alle typer af reklamer til både tryk og digital brug. Du lærer at sammensætte skrifttyper, farver, former, billeder og grafik, så det har en fed stil og passer til målgruppen. Kan du tegne og male i hånden, er det ren bonus! Du lærer at bruge bruge Adobes professionelle grafiske programmer som Indesign og Illustrator.

FACEBOOK & WEBSITE
Vi updaterer Skolens Facebook– og hjemmeside med tekst, fotos og video i WordPress.

 

På MEDIE arbejder vi med:

  • Digital fotografering
  • Billedbehandling
  • Idéudvikling
  • Grafisk design & layout
  • Logo & tegning
  • Udstillinger af elevers værker
  • Film & storytelling
  • Hjemmeside & Facebook
  • Print & plakatplot

 

 

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt