Café

“Elsker du at lave mad, og vil du lære noget om sundhed, så kom og vær en del af et travlt køkken og en velbesøgt café”

Kom og vær en del af vores spændende hverdag. Vi sørger for glade gæster og sunde, veltillavede retter til interne og eksterne gæster. Vi er stolte over de produkter, vi laver, og vi synes om at give god service, så vi får glade og tilfredse gæster.

Vi styrer køkkenet og Caféen, som har til huse på Bataillionen i Avedørelejren, og vi er en aktiv linje med deadlines i forhold til produkter og opgaver. Det er også en linje, hvor din indsats gør en forskel og får en umiddelbar respons fra gæsterne.

Du vil komme til at arbejde både selvstændigt og i grupper, og du vil komme gennem alle faser, der hører med til at drive et køkken fra planlægning over indkøb og fremstilling til rengøring og evaluering.

Du vil få viden om råvarer, tilberedningsmetoder og arbejdsgange og ikke mindst sikkerhed i et professionelt køkken.

Du vil få erfaring, så du kan varetage et arbejde på en Café og du vil kunne blive en god “barista” (kaffebrygger).

På Cafélinjen kommer eleverne ligeledes i berøring med tjeneropgaver såsom servering, opdækning, service, gæstekontakt og kassebetjening.

Undervisningen foregår med daglig produktion, praktik, ekskursioner, virksomhedsbesøg, selskaber i og ud af huset. I undervisningen lægges vægt på samarbejde, ansvar og personlig udvikling.

Bataillionen, som ligger midt i Avedørelejren, tæt på filmbyen og lige over for Cirkusmuseet, huser vores Café og Medielinje. Foruden at virke som spisested for Avedørelejrens øvrige virksomheder og aktivitetssteder, fungerer Caféen som udstillingsbygning og kulturcenter med kunst- og musikarrangementer. I Bataillionens sidebygning har Medielinjen til huse, og der er udstillinger af varer for vores webshop www.kunsalg.dk.

Cafe_IMG_1115Cafe_IMG_1254Cafe_IMG_111211146576_843370475718112_7093222306502813531_oCafe_IMG_111711350802_830099060378587_2338989142431999749_n

På CAFÉ LINJEN kan du lære:

  • Råvarekendskab og indkøb
  • Sund mad
  • Bruge en opskrift og
    omregne den til mange personer
  • Anretning og servering
  • Tilberedningsmetoder
  • Sammensætning af menu
  • Egenkontrol og hygiejne
  • Service
  • Værktøjskendskab og sikkerhed
  • Drift og vedligeholdelse

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt