Videoworkshop med Aalborg Universitet i Kbh

Hvidovre Produktionsskoles KUU Handel & Service samt Digitale Medier har i samarbejde med Aalborg Universitet i København deltaget i et forskningsprojekt omkring unges liv i Norden. Projektet hedder: Stories From The North .

De har deltaget på en video workshop, hvor de skulle skrive deres eget manuskript til deres videoproduktion, finde visuelt materiale til videoen og redigere filmen i et filmredigeringsprogram.

Resultatet er 15 videofilm om de unges liv på godt og ondt, og hvad der fylder hos dem lige nu. Alle film er tilgængelige på www.nordicstorytelling.com og alle de unge har givet lov til at filmene er publiceret online.

Her er lidt billeder fra selve workshoppen og nederst er link til nogle af filmene:

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt