KUU – Handel og service (erhvervsassistent)

Erhvervsassistent inden for Handel og Service – KUU
Vil du arbejde i butik eller forberede dig på at drive din egen virksomhed eller netbutik, så er uddannelsen som erhvervsassistent inden for Handel og Service noget for dig.

På skolen får du indblik i det praktiske salg af forskellige varer, og du lærer om marketing, reklame, butiksindretning og kundeservice. Du får undervisning i emner som innovation, e-handel, salg, service og it, og du arbejder med fag som kommunikation og samarbejdslære.

Undervisningen er tilrettelagt som projektundervisning med forskellige temaer, og du følger dit eget hold gennem hele uddannelsen. På uddannelsen tager vi højde for dine drømme og interesser, og tilrettelægger din undervisning efter det, du brænder for. Handel og Service har deres egen Butik Unique i Filmbyen 12 og webshop som drives af eleverne selv.

Erhvervstræning
Din erhvervstræning kan foregå i detailhandlen: tøjbutikker, stormagasiner, sportsforretninger, dagligvarebutikker og netbutikker m.fl.

Du vil blandt andet lære om:
• Salg, marketing og reklame • Kommunikation og samarbejdslære • Butiksindretning • Kundeservice • E-handel

Du vil få undervisning i
• Dansk (D-niveau) • Matematik (D-niveau) • Innovation • Salg & Service • IT

Du vil få:
• Førstehjælpsbevis • Hygiejnebevis

Job
Efter endt uddannelse kan du varetage jobfunktioner som erhvervsassistent inden for handel- og serviceområdet, butikker, varehuse, servicestationer, webbutikker o.lign. Du tilegner dig kompetencer, der gør det muligt at søge videre på en erhvervsuddannelse.

SU og ungdomskort
Du får SU under din uddannelse. Du skal søge om SU på www.su.dk. Gå ind på fanen ”minSU” og husk, at du skal anvende dit NemId. Du skal også huske at få oprettet et skattekort på www.skat.dk. Ungdomskort skal du også huske at søge om. Det gør du på www.ungdomskort.dk. Her skal du også anvende NemId og et digitalt vellignende foto.

Tilmelding
Der er opstart på uddannelsen 2 gange årligt i hhv. august og januar. Næste gang er januar 2018. Henvendelse til Hvidovre Produktionsskole, KUU-vejleder og kontaktperson Rie Rohde for nærmere oplysninger på tlf. 22 23 58 10.

Du vil få undervisning i:
• Iværksætteri
• Innovation
• Butiksindretning
• Salg & service
• Målgrupper
• Markedsføring
• PR & Reklame
• Webshop & E-handel
• Kundeservice
• IT & Kommunikation
• Dansk (D-niveau)
• Matematik (D-niveau)

Du vil få:
• Førstehjælpsbevis
• Hygiejnebevis

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt