This gallery contains 40 photos.

En dejlig dag med høj sol, herlig julestemning, mange glade besøgende og flotte produkter lavet af skolens elever.
 
Årets julemarked foregik traditionen tro i Avedørelejren på Alarmpladsen 4. december, 2. søndag i Adventen. Hvidovre Produktionsskoles elever havde alle haft travlt op til dagen med at producere alverdens fine ting til salg.
 
Service & Håndværkslinjens elever solgte bl.a. borde/bænke, blomsterkasser, spækbræt og andet fint træhåndværk. Stil & Designlinjen solgte flotte juletræer i Nordmandsgran og blomsterdekorationer. Medielinjens elever havde lavet søde “til-og-fra” kort, smukke julekort og en flot Kunstkalender for 2017 med elevernes egne værker i.
 
Pædagog & SOSU-linjen sørgede for underholdning og aktiviteter for alle børn i skolens Café, Batailionen, hvor caféens eleverne bla. solgte hjemmelavede Churros, gløgg, æbleskiver, flæskestegssandwich og andet godt af varmt og koldt, så alle gæster kunne nyde dagen med mætte maver.
 
Uden for Caféen foran Alarmpladsen sørgede STU-linjens elever for at alle gæster kunne nyde en dejlig grillpølse og i en af skolens telte solgte andre STU-elever hjemmelavede julegodter og marmelade. Musiklinjens elever skabte en hyggelig julestemning med akustisk julemusik i Café Bataillionen.
 
Alt i alt en dejlig dag med høj sol, fantastisk stemning og mange glade besøgende.

 

 

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt