Fakta om skolen

Produktionsskolen har 2 afdelinger: Hovedafdelingen i Filmbyen, der huser de fleste af skolens faglinjer.

Skolens anden afdeling, Café- & Kulturhuset Bataillionen, ligger ligesom Hovedafdelingen i Avedørelejren. Læs mere om Bataillionen her

Skolen har en vejleder, som hjælper dig med praktikforløb, jobsøgning samt studie- og erhvervsvejledning. Se Vejledningen

Der er mulighed for individuel undervisning i dansk og matematik samt generelt vejledende aktiviteter i vores Studiecenter

Hvidovre Produktionsskole tilbyder undervisningsforløb, der er baseret på praktisk arbejde og produktion. Tilbuddet gives til unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse eller har afbrudt en ungdomsuddannelse. Undervisningstilbuddet er ikke formelt kompetencegivende. Inden start skal du godkendes af dit lokale UU-vejledningscenter.

Undervisningen er både praktisk og teoretisk, men tager udgangspunkt i praktisk arbejde og produktion. Opholdet giver dig bedre forudsætninger for at begynde en uddannelse eller for at få et job.

Hvis vi har plads, kan du starte, når du har lyst, og stoppe, når det passer ind i din plan.

Mens du er her, kan du vælge at være på flere forskellige linjer. Du skal ikke kunne noget specielt for at kunne starte på en linje. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære noget nyt, og at du vil være sammen med andre unge.

Under dit ophold på Produktionsskolen har du mulighed for at komme i erhvervspraktik i op til fire uger pr. halvår. Praktikstedet finder du sammen med vejlederen eller din lærer. Du får også skoleydelse, mens du er i praktik.

Vi har også andre aktiviteter på skolen. Det kan fx være sport, foto, maling, eller det kan være foredrag om emner, som du selv kan være med til at vælge. En gang imellem tager vi en tur ud af huset, fx i biografen, i teatret, på fisketur eller til en spændende udstilling.

Fakta om skolen

Forstander: Steen Strøm

Kontortider: Man-tor: 8-12 & 13-13.45

Fredag: 8-12

Antal lærere: 16

Antal elever: ca. 110

Kantine

For morgenmad og frokost betales kun 84,- kroner om ugen, hvis du er hjemmeboende. Er du udeboende og over 18 år er prisen 100,- kroner om ugen.

Transport

Bus 1A kører næsten til døren.

Avedøre S-station ligger ca. 10 minutters gang fra skolen.

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt