Bestyrelse

En produktionsskoles bestyrelse spiller den vigtigste rolle for skolens overordnede ledelse.Produktionsskoler er selvejende institutioner med vedtægter, der godkendes af den kommunalbestyrelse, der helt eller delvist yder grundtilskud til skolen.
Den overordnede ledelse af den enkelte skole varetages af skolens bestyrelse. Bestyrelsen er ansvarlig for skolens drift over for Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling. Skolens forstander varetager den daglige administration og har det pædagogiske ansvar.
FunktionNavnRepræsentation
FormandBo KjærulfRepræsentant for LO Hovedstaden
NæstformandHenning HumleRepræsentant for DA
MedlemTine StangeRepræsentant for Erhvervskontaktudvalget
i Hvidovre
MedlemKenneth F. ChristensenRepræsentant for kommunalbestyrelsen
MedlemCharlotte H. LarsenRepræsentant for Kommunalbestyrelsen
SekretærForstander Steen StrømSekretær for Bestyrelsen
MedlemTina Jungshoved BjerreMedarbejderrepræsentant

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt