Dagligdagen

Praktiske oplysninger
Daglig arbejdstid er mandag til torsdag kl. 8.00 – 15.15. Fredag møder du fra 8.00 til 12.00. Der kan være arrangementer uden for normal tid, som du skal deltage i. Du må kun forlade skolens område efter aftale med din faglærer. Vi holder ikke ferie som folkeskolerne. Vi har 3-4 ugers sommerferie og ca. 1 uges juleferie, men ingen efterårs- eller vinterferie.

Madordning
Der er morgenmad hver dag linjevis fra kl. 8.00 – 8.15 i egne lokaler. Mandag til og
med torsdag er der frokost fra kl. 11.30 – 12.00 i kantinen. Fredag er der ikke frokost, fordi du har fri kl. 12.00. Det koster dig kun 84,- kroner om ugen, hvis du er hjemmeboende, og kr. 100,- om ugen, hvis du er udeboende og over 18 år. Pengene bliver automatisk trukket af din løn.

Regler & forventninger
Hvis du er syg skal du ringe 1.dag og så hver anden dag mellem 8.00 og 8.15 til din linjeleders mobilnummer eller til kontoret. Fravær uden gyldig grund medfører, at du bliver trukket i din løn for disse dage. Hvis du efter noget tid på skolen ønsker at skifte linje, skal du tale med din linjeleder og vejlederen om det. Det er ikke tilladt at ryge i kantinen eller undervisnings-
lokalerne, men spørg din linjeleder om, hvor du må ryge. Du må ikke have din mobiltelefon åben, når du arbejder på skolen, men i pauserne må du naturligvis gerne benytte den. Hvis du skal bruge arbejdstøj i dit arbejde, får du udleveret. Når du stopper på skolen, skal det afleveres igen, ellers trækkes det fra lønnen.

 

Hvidovre-Produktionsskole-Logo-ligebund---iso_c_v2

Hovedafdeling – Filmbyen
(Avedørelejren ved Filmbyen)
Filmbyen 10-12
2650 Hvidovre

Bataillionen – Café & Kulturhus
(Avedørelejren ved Filmbyen)
Alarmpladsen 2
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 77 91 10
E-mail: info@hvip.dk
CVR nr. 15590270

 

 

Faglinjer og uddannelser

Om skolen

Lovgrundlag

Politikker

Kontakt